miercuri, 20 martie 2013

Reducere 100 lei la televizorul LED Samsung 32EH5000

Doar pana pe 25 martie la EMAG televizorul LED Samsung 32EH5000 Full HD cu diagonala de 80cm are reducere de de 100 de lei.

Mai multe detalii despre televizorul LED Samsung 32EH5000 Full HD gasiti la EMAG

Descriere televizor LED Samsung 32EH5000 
Un televizor cu o imagine mai buna, o conectivitate mai buna si o mai buna protectie. Samsung EH5000 Seria 5 LED TV ofera vizionare Full HD si conectivitatea HDMI. Va puteti conecta la o unitate de stocare USB pentru a accesa filme, muzica si fotografii. Datorita Wide Color Enhancer Plus, care imbunatateste calitatea imaginii, cu un algoritm avansat, veti vedea mai multe imagini vii si detaliate decat oricand. Nici conditiile de mediu nu vor strica placerea dumneavoastra, datorita protectiei la trasnet, caderi de tensiune si umiditate.

Mai multe culori pentru imagini mai bune
Folosind un sistem avansat de imbunatatire a calitatii imaginii, Samsung Wide Color Enhancer Plus imbunatateste drastic calitatea si dezvaluie detalii ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecsi care fac culorile sa fie mai realiste si reda tonuri si nuante altfel invizibile.

Connect Share Movie
Tehnologia ConnectShare Movie va transforma televizorul intr-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.

Full HD 1080p
Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung ofera o rezolutie dubla fata de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi imbogatite, care va captiveaza mintea si va imbogatesc experienta vizuala.

Protectie la trasnet, caderi de tensiune si umiditate.
Alege un televizor care poate face fata conditiilor dificile, astfel incait veti putea sa va bucurati de vizionare, fara un inconvenient. Televizorul este proiectat pentru a mentine functionarea chiar si in conditiile cele mai dificile sau instabile.

Caracteristici tehnice:
Tehnologie: LED
3D: Nu
Diagonala ecran (cm): 80
Contrast dinamic: Mega Contrast
Calitate imagine: Full HD
Rezolutie: 1920 x 1080
Aspect imagine: 16:9

Mai multe detalii despre televizorul LED Samsung 32EH5000 Full HD gasiti la EMAG

Articole populare

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *