vineri, 30 septembrie 2011

Descriere eBook Reader Kindle Wi-Fi - pret 669,99 Lei

Descriere eBook Reader Kindle Wi-Fi

Cumpara eBook Reader Kindle Wi-Fi - pret 669,99 Lei

- Ecran nou E Ink – contrast cu 50% mai bun gratie tehnologiei E Ink Pearl;
- Citeste chiar si la lumina directa a soarelui – 0 reflexii;
- Fonturi noi imbuntatite, mai clare si mai inchise la culoare;
- Design nou subtire – carcasa cu 21% mai mica decat generatia anterioara;
- 17% mai usor – la doar 241 grame cantareste mai putin decat o carte clasica;
- Baterie cu autonomie de o luna;
- Spatiu de stocare dublu, pentru pana la 3500 carti;
- Intoarcere rapida a paginilor – pentru cea mai buna experienta de citire;
- Cititor PDF imbunatatit – cu dictionar, notite si marcare a paragrafelor;
- Browser WEB – navigheaza pe internet prin Wi-Fi.

O multime de carti gratuite
Cu Kindle poti citi o multime de carti fara niciun cost. Ai posibilitatea de a alege din peste 2.5 milioane de titluri, atat publicate recent, cat si de data mai veche.

- Kindle Store - peste 1,000 de carti gratuite si alte mii de carti la preturi promotionale;
- Internet Archive - Peste 2.5 milioane de carti gratuite;
- Project Gutenberg - Peste 30,000 de carti gratuite;
- ManyBooks.net - Peste 26,000 de carti gratuite

Ecran E Ink
Cum functioneaza. Ecranele E Ink nu obosesc ochii intrucat folosesc cerneala (aceeasi cerneala utilizata si pentru printarea cartilor si ziarelor), numai ca particulele de cerneala sunt afisate electronic. Deseori, ecranul este confundat cu hartia reala printata de persoanele care vad un display de acest gen pentru prima data.

Nu oboseste ochii. Se citeste exact ca hartia reala, nu precum un ecran de PC. Ecranul E Ink al noului Kindle este ideal pentru citit intrucat nu creeaza aceeasi oboseala pentru ochi precum cea indusa de ecranele LCD clasice ale tabletelor sau laptop-urilor.

Text mai clar si mai detaliat. Tehnologia E Ink foloseste cerneala clasica pentru a afisa un text similar celui intalnit intr-o carte printata. Fonturile proprietare Kindle beneficiaza de caracteristicile tehnologiei E Ink pentru a reda litere clare si precise.

Nicio reflexie, chiar si la lumina puternica a soarelui. Ecranul Kindle reflecta lumina precum hartia obisnuita, eliminand reflexiile intalnite in cazul ecranelor LCD ale tabletelor sau telefoanelor mobile. Kindle poate fi folosit pentru citit atat afara, la lumina soarelui, cat si in sufragerie.

Nu toate ecranele E Ink sunt la fel. Kindle foloseste cea mai noua tehnologie E Ink Pearl pentru un contrast cu 50% mai bun si cea mai buna experienta de citit.

Baterie cu durata de viata superioara. Cerneala electronica nu necesita electricitate pentru a mentine o pagina de text pe ecran. Ceea ce inseamna ca poti citi pana la o luna la o singura incarcare. Consumul energetic redus mai inseamna si faptul ca noul Kindle nu se incalzeste precum un laptop, pentru un citit confortabil indelungat.

Citeste inainte de a dormi fara a afecta somnul. Conform expertilor, cititul textului afisat de ecranele LCD clasice inainte de culcare influenteaza negativ somnul. Kindle foloseste ecran ce nu oboseste ochii si poate fi folosit inainte de dormit fara a afecta somnul.

Design ergonomic
Kindle este usor de tinut si citit. De fapt, Kindle a fost conceput pentru cititul de durata. Cand citesc pentru perioade indelungate de timp, oamenii isi modifica pozitia corpului la diferite intervale de timp si in diferite randuri doresc sa tina cartea cu o singura mana. La Kindle, butoanele pentru intoarcerea paginilor sunt plasate pe ambele parti – stanga si dreapta -, permitandu-ti sa citesti si sa derulezi paginile din orice pozitie. Iar carcasa neagra cu finisaj matasos este usor de tinut si nu se incalzeste in mainile tale.

Usor de folosit
Kindle este usor de folosit si nu necesita un computer. Inca din momentul primei porniri poti citi cartile preferate fara a fi necesare diferite setari sau instalari de software-uri.

Peste 3500 de carti in doar 241 de grame
Kindle, partenerul ideal pentru calatorii, cantareste doar 241 de grame si poate stoca pana la 3500 de carti. Nu mai alege cartile in functie de care dintre ele incap in ghiozdan. Poti avea intreaga colectie pe Kindle.

Carti, carti si iar carti
Poti sterge fara griji cartile de pe Kindle-ul tau. Acestea sunt salvate in mod automat intr-o baza de date online si pot fi re-descarcate ulterior fara niciun cost. De asemenea, Kindle tine minte pagina la care ai ramas, chiar daca ai sters cartea respectiva.

Text redimensionabil
Kindle iti permite sa maresti sau sa micsorezi fontul in 8 pasi, in functie de preferintele tale.

Cautare
Cu Kindle, cautarea intr-o carte, intr-o librarie sau pe o pagina WEB este extrem de simpla si rapida. Pur si simplu scrii fraza sau cuvantul pe care doresti sa il gasesti, iar Kindle iti afiseaza toate rezultatele.

Impartaseste fragmentele preferate
Impartaseste-ti pasiunea pentru carti si citit cu prietenii, familia si ceilalti cititori de pe glob prin postarea pasajelor preferate din carti pe site-uri de socializare precum Facebook si Twitter – direct de pe Kindle si fara a parasi pagina.

Asculta muzica preferata
Transfera melodiile tale MP3 pe Kindle si asculta muzica in timp ce citesti. Poti transfera rapid fisierele prin simpla conectare a Kindle la calculator, prin portul USB.

Recomandare eBook Reader Prestigio Per3574B, 7


Specificatii
Display:
E Ink Pearl
6 inch
16 nivele tonuri de gri

Rezolutie
800 x 600

Formate suportate:
MP3
BMP - conversie
TXT
JPEG
PRC
Audible (Audible Enhanced (AA, AAX))
PNG
Kindle (AZW)
DOC
MOBI
PDF
GIF
HTML

Tip memorie: Interna 4 GB (3 GB disponibili)

Capacitate memorie interna: 3500 carti

Durata de viata a bateriei:
Wireless on: 3 saptamani
Wireless off: 1 luna

Conectori:
USB 2.0
Jack 3.5 mm

Greutate: 241 g

Dimensiuni: 190 x 123 x 8.5 mm

Caracteristici speciale:
Text-to-Speech - redare audio a textului
Wi-Fi Integrat
Whispersync
PDF Reader

Altele:
Tastatura QWERTY

Articole populare

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *