luni, 25 martie 2013

LED Philips 42PFL3207H/12 - reducere 500 lei

Magazinul Emag va prezinta reducerea de 500 de lei la televizorul LED Philips 42PFL3207H/12 cu diagonala de 107 cm. Televizorul este Full HD cu rezolutia de 1920 x 1080.

Televizorul LED Philips 42PFL3207H/12 are o intrare USB care prin playerul multimedia integrat poate reda fisiere de muzica, filme si poze de pe un stick sau hard disk extern.

Are si 3 porturi HDMI care permite conectarea mai usoara a dispozitivelor de redare video si audio.
Aceste porturi HDMI, permit de exemplu, sa conectati un calculator sau un laptop la televizor fara a mai fi nevoie de inca un cablu care sa duca spre un sistem audio. Asta se intampla deoarece conexiunea HDMI permite redarea digitala a semnalului si astfel permite pe langa semnalul video si semnalul audio.


Mai multe detalii si pret gasiti la Altex


Descrierea producatorului
100Hz Perfect motion Rate
Combinatia de refresh rate a panel-ului si procesarea imaginii unice, Perfect Motion Rate (PMR) creeaza claritate extrema a miscarii pentru imagini vibrante chiar si cand miscarile imaginii sutn rapide.

Digital Crystal Clear
Digital Crystal Clear este o imbunatatire inovatoare adusa afisajului ce ajusteaza digital si optimizeaza calitatea imaginii catre un contrastul optim, culori si nivele de claritate. Rezultatul este redarea imaginilor extrem de clare din orice sursa.

3 intrari HDMI cu EasyLink
HDMI este un sigur cablu care distribuie semnale imagini si audio de la dispozitivele dvs. catre TV-ul dvs., evitand incurcarea cablurilor intre ele. Distribuie semnale necompresate, asigurand cea mai ridicata calitate de la sursa catre ecran. Impreuna cu Philips EasyLink, va trebuie o singura telecomanda pentru a efectua majoritatea operatiilor pe TV-ul dvs., DVD, Blu-Ray sau home Theatre System.

Articole populare

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *