sâmbătă, 5 decembrie 2009

Cumpara Televizor LED Samsung UE55B7020, 140cm - pret: 12.999,04 RON (cu TVA)


Televizor LED Samsung UE55B7020, 140cm UE55B7020
Cumpara acest produs la pretul de 14.859,99 RON (cu TVA)


Cauta telezicoare Samsung la Flanco.

Descriere:

Poate exista doar un singur televizor care sa fie cel mai subtire, cel mai clar, cel mai elegant. Acesta este Samsung LED 7000.
Uluitor de subtire, este conceput sub forma unei piese monolit, dintr-un cristal fara imperfectiuni. Pe ecranul sau cu LED-uri, detaliile vii sunt capturate in fiecare cadru. Marginile incetosate ale imaginii au fost eliminate si pentru fiecare pixel a fost restabilita o culoare plina, robusta.
Urmariti programe de televiziune, continut Web sau propriile dvs. materiale, tinand in acelasi timp cont de mediul inconjurator. Este o caracteristica remarcabila de proiectare, activata sau dezactivata.


Picture Perfect
Pentru imagini desprinse parca din viata reala aveti nevoie de cei trei C: contrast, culoare si claritate. Televizorul LED Seria 7 le are pe toate. Caracteristica sa „Mega Contrast Ratio” scoate in evidenta toate nuantele de gri. O functie „Wide Color Enhancer Pro”, cu o diversitate de LED-uri, asigura robustetea si vibratia fiecarui pixel. Aceasta permite televizorului sa afiseze o gama mai variata de culori naturale si sa asigure o mai mare profunzime, chiar si pentru culori mai putin vizibile. De asemenea, tehnologia noastra 100Hz Motion Plus elimina marginile incetosate lasand imaginea uniforma si clara.

Profunzime fara adancime
Este necesar un singur surub pentru a monta uluitor de subtirele televizor LED din Seria 7. Numai acest cadru este realizat cu o nuanta de ambra, pe care noi o numim Crystal TV. O singura privire este suficienta pentru a va convinge ca nu puneti pe perete un televizor, ci o opera de arta.




World Wide Web tocmai s-a extins

Nu va puteti decide daca sa urmariti o emisiune TV sau site-urile dvs. Web preferate? Toate sunt posibile cu Televizorul LED Seria 7. Un widget usor de utilizat va permite sa urmariti, sa adaugati sau sa stergeti continut. Vizualizati-l integral pe bara laterala spatioasa sau pe ecranul de o latime incredibila. Cu televizorul LED Seria 7, televizorul isi depaseste cu mult conditia.



Publicul dvs. asteapta.

Nu mai aveti nicio scuza pentru a lasa toate fotografiile si secventele acelea video grozave la adapostul camerei. Cu televizorul LED din Seria 7, tot ce aveti nevoie este un cablu de conexiune de tip USB 2.0 pentru filme. Este suficient sa-l cuplati pentru ca apoi sa puteti reda, salva sau sterge instantaneu. Se poate folosi si la colectia dvs. muzicala. Asa ca, acum, filmul poate incepe oricand.





Spre deosebire de alte televizoare „slim”, televizorul LED din Seria 7 este unul dintre cele mai subtiri televizoare din lume.  
In loc sa fie compus din mai multe parti imbinate, este un televizor omogen, monolit, complex, incredibil de frumos. Este sustinut cu eleganta de un fus unic de cristal. Nu veti avea nicio problema in a descoperi un loc pentru televizor in orice camera.

 Verdele se potriveste in orice incapere
Televizorul LED din Seria 7 respecta atat planeta, cat si ochii dvs. Cadrul este produs din materiale reciclabile si nu au fost emisi compusi organici volatili in procesul de fabricatie. Prin utilizarea de lampi LED fara mercur, cu un consum mai redus de  energie, este emisa o cantitate mai redusa de CO2. Astfel, va puteti aseza confortabil, relaxati, stiind ca emisia de carbon este mai mica.



Transpunerea pe televizor simplificata

Televizorul LED Seria 7 va scuteste de efort atunci cand faceti cunoscut talentul dvs. lumii sau, cel putin, familiei dvs.
Transferati secventele video, muzica si fotografiile din PC sau din telefonul dvs. DLNA. Fara fire si fara efort. Se conecteaza chiar cu mai multe PC-uri. Cine spune ca aveti nevoie de conexiuni pentru a ajunge la TV?


Orele de biblioteca s-au prelungit.
Sa presupunem ca aveti chef de un joc de sah sau de gatit in loc sa urmariti o emisiune TV. Biblioteca de continut Flash a televizorului LED din Seria 7, „Content Library”, va permite si aceasta. Puteti face atat de multe cu televizorul LED din Seria 7!




Telecomanda stilizata
Ca o piatra pretioasa sau ca o pietricica rotunjita de valurile marii, telecomanda stilizata este o piesa speciala de arta electronica. Ca si televizorul cu design de cristal, straluceste cu o rara frumusete, care ii imbogateste mediul, facand din lumea dvs. un loc mai frumos.

Se pierd mai putine date: 4 HDMI
Daca exista vreo modalitate mai usoara de a prelua imagini statice si in miscare de inalta definitie pe televizorul LED din Seria 7, am dori sa stim. Nu este nevoie decat de un cablu HDMI, iar imaginile sunt transferate fara pierderi de date sau dureri de cap.




Specificatii:
Informatii Generale
Boxe integrate: 2 x 15 W
Putere consumata (W):
220
Greutate (Kg): 27.4
Dimensiuni (W x H x D mm):
1.321 x 877 x 305
Culoare: Rosu inchis
Display
Tip display:
LED
Diagonala ecran (cm): 140
Contrast:
Mega Contrast
Rezolutii suportate (pixeli): 1920 x 1080
Aspect imagine:
16:9
Imagine/Sunet
Sistem TV: SAMSUNG LED Engine
Sistem audio:
SRS TruSurround HD si Dolby Digital plus
Caracteristici Speciale
Full HD: Da
HD Ready:
Da
Numar tunere: 1 x Tuner PIP
Functii:
Cautare automata de programe
Content Library (Flash) 2Gb
Anynet+ (HDMI-CEC)
Suport adaptor LAN wireless
Programare alarma
Reglare automata a volumului
EPG
DLNA Wireless
Oprire programabila
BD Wise
Modul de jocuri
Smart Content Manager
Meniu in limba romana + 24 limbi europene
100 Hz Motion Plus
Internet@TV
Teletext: (TTXT)
Montare pe perete:
Suport Vesa (40 - 55
Standarde: Wide Color Enhancer Pro
Memorie teletext (pagini):
1000
Conectivitate
Conectori: Compozit (AV)
Intrare RF
1 x Fibra optica
Slot CI
Intrare PC Audio
Pe componente (Y/Pb/Pr)
Ethernet (LAN)
4 x HDMI
2 x USB
Intrare PC (D-sub)
1 x Scart mini
Intrare Audio DVI

Articole populare

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *