sâmbătă, 17 octombrie 2009

Imprimanta foto Canon CP-760 - pret: 219,45 RON (cu TVA)

Imprimanta foto Canon CP-760 AJ2565B002AA
Cumpara acest produs la pretul de 219,45 RON (cu TVA)


Descriere:
Tipariti fotografii convenabil si simplu.

Compact si accesibil
Imprimanta accesibila SELPHY CP760 ofera oricarui utilizator fotografii tiparite la calitate ridicata. Designul sau compact permite operarea usoara, de la panoul de control.

Fotografii tiparite imediat
Nici macar nu aveti nevoie de un calculator pentru a începe sa tipariti. Introduceti cardul de memorie compatibil în slotul din imprimanta, selectati o imagine si sunteti gata. Alternativ, tipariti direct de pe orice dispozitiv compatibil cu PictBridge sau Canon Direct Print, inclusiv majoritatea camerelor foto sau video.

Ecran LCD mare
Un ecran luminos, de 2,5”, cu unghi optim de vizualizare si o interfata pentru utilizator îmbunatatita - acum cu suport pentru 7 limbi - ofera un mod prietenos de selectare, previzualizare si tiparire a imaginilor de pe cardul de memorie, precum si posibilitatea de a schimba setarile pentru tiparire în câteva secunde.

Fotografii mai bune, automat
Când tipariti de pe un card de memorie, o caracteristica speciala de optimizare a imaginilor detecteaza automat fetele din fotografii – apoi le corecteaza luminozitatea pentru rezultate splendide, naturale. Fundalurile sunt optimizate separat, pentru a obtine cele mai bune poze tiparite. Este inclusa si o caracteristica de corectare a efectului de ochi rosii, care va permite sa eliminati rapid si simplu acest efect, fara a fi necesar un calculator.

Uscare instantanee
Un strat special asigura uscarea fotografiilor din momentul în care tiparirea este finalizata - si protejarea imediata a acestora de stropire, umezire sau degete lipicioase.

Fotografii tiparite care pot fi pastrate 100 de ani
Tehnologia Canon furnizeaza imagini tiparite stralucitoare, vibrante, care - pastrate într-un album - îsi vor mentine calitatea timp de pâna la 100 de ani.

Ultra rapid
Obtineti fotografii la calitate profesionala fara a astepta. Imprimanta SELPHY CP760 produce fotografii uluitoare în nu mai mult de 52 de secunde.

Tiparire wireless optionala
Utilizând adaptorul Bluetooth optional, puteti tipari fotografii direct de pe telefoanele mobile compatibile.

Varii dimensiuni
Tipariti fotografiile într-o variatie de dimensiuni, inclusiv formatul de carte de credit si cel panoramic, sau transformati-le în etichete colante nostime, de care copiii se vor îndragosti.


Specificatii:
Tehnologie de printare: Sistem de tiparire prin transfer termic cu sublimarea cernelii, 3 cerneluri colorate cu strat protector, 256 de niveluri pe culoare (adancime de culoare de 24 de biti)
Rezolutie (dpi):
300 x 300
Interfata: USB
PictBridge
Moduri de printare:
All Image Print, DPOF Image Print, Fixed Size Layout, ID Photo Print, Movie Print, Single Image Print, 2-up, 4-up and 8-up Layout, Index print
Viteza de printare (sec): ~ 52
Alimentare hartie:
Tava automata
Printare fara margine: Da
Printare directa de pe aparat foto:
Da
Cititor de carduri Compact Flash, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick DUO, Microdrive, miniSD, mini SDHC, MMC, MMCplus, MMCmobile, SD, SDHC, RS-MMC
Dimensiuni mediu printare:
150 x 100 mm (maxim)
Adancime culoare (biti): 24
Consumabile:
Canon KP-108IP - consumabil pentru 108 fotografii
Canon KP-36IP - consumabil pentru 36 fotografii
Putere consumata (W): 60
Sistem de operare:
Windows 2000 SP4, XP (SP2), Vista
Mac OS X v10.3 - v10.4
Dimensiuni (W x D x H mm): 180 x 126.7 x 73.1
Greutate (Kg):
0.9 (fara consumabile)
Altele: Display: 2.5" colour TFT LCD
Setari listare: Image Optimize (Optimizare imagine), Borderless (Fără margine), Bordered (Cu margine), Date Print (Tipărire dată), File Name Print (Tipărire nume fişier), My Colors <5 modes> (Culorile mele - 10 moduri)
Red eyes

Articole populare

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *